Lady GaGa tako zelo močno zavidamo. Ne samo, da hodi z zelo vročim Taylorjem Kinneyem, ki igra v 'Vampirskih dnevnikih' temperamentnega volka Masona Lockwooda, ampak je sedaj Katerina Graham razkrila, da je bila Lady GaGa nedavno na snemanju 'Vampirskih dnevnikov'!
 In to sploh ni vse! Katerina je razkrila tudi, da si močno želi, da bi se Lady GaGa pojavila v sami seriji.

Igralka, ki se v seriji predstavlja v vlogi Bonnie, je Ryanu Seacrestu povedala: »Bila je na snemanju, a me ni bilo tam. Mislim, da bi bila popolna vampirka, tako je vabilo za naslednjič, ko se spet pojavi na snemanju, odprto.«

Hm… Vemo, da producenti 'Vampirskih dnevnikov' zvezdnikov nočejo videti v seriji, ampak … Lady GaGa kot vampirka?! Umiramo, da bi to videli!

Kaj pa ti misliš o tem? Si jo želiš videti? Klikni na 'Všeč mi je'!

Sicer pa te vabimo na malce drugačen forum, ki se dogaja v mestu, v katerem nihče ne ostane neopažen in kjer nobena skrivnost ne ostane skrita. Bitja teme, otroci lune, sužnji narave, potomci prepovedane ljubezni. Prijaviš se pod določeno izmišljeno ali resnično osebo in tvoje skrivnostno potovanje se lahko začne. Od prve ljubezni, prijateljstva, sreče pa vse do prevare, bolečine in ljubosumja. Tu je vse mogoče, vse je dovoljeno. Poišči si prave prijatelje, a bodi previden; marsikdo se lahko izdaja za nekaj, kar v resnici ni. Pridruži se!


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdniški hit: Lepotičke zapeljujejo s sočnimi ustnicami
Naslednji članekBogato obdarjena Sofia Vergara sredi ulice ponudila pogled na melone