Med Lino, njenimi starši in založbo ni prišlo do nobenih konfliktov, temveč so se po sporazumnem dogovoru odločili, da mlado pevko rajši prepustijo brezskrbnemu otroštvu, v katerem zaenkrat še ni prostora za poslovne dogovore. Kljub končanju sodelovanja, pa je Lina še kako pevsko aktivna, tako je nazadnje nastopila včeraj, ko je kot gostja presenečenja zapela na otroški prireditvi Ciciveselica v Novem mestu.

Po končanem briljantnem nastopu pa je bilo tokrat pripravljeno presenečenje zanjo. Konjeniški šolski športni center Češča vas ji je namreč podaril čisto pravega ponija, s katerim sta se takoj zelo dobro ujela. Zmagovalka talentov je bila nad samim darilom tako presenečena in navdušena, da kar ni mogla skriti iskrenega otroškega nasmeha. Ravno Linin optimizem, preprostost in zadovoljstvo so zagotovo tiste lastnosti, ki si jih želijo prav vsi in jo zato delajo tudi tako prisrčno in ljubko majhno deklico, kateri tudi tokrat ni manjkalo oboževalcev. V gromozanski gneči, ki se je ustvarila okoli mlade pevke, se nam je do nje uspelo pribiti tudi nam in jo povprašati za kratko izjavo.

Lina Kuduzović: »S svojim nastopom na prireditvi sem bila zelo zadovoljna, zdelo se mi je super. Ful mi je bilo všeč, ker so mi otroci močno ploskali in vpili, še preden sem sploh stopila na oder. Da pa imam zase svojega ponija pa se mi zdi – noro! Prej nisem nič vedela o tem, ker mi je oči rekel, da je vse skupaj ena velika skrivnost. Zelo sem vesela in rada imam ponija.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekVIDEO Ljubka Cheryl Cole v vlogi čudovite balerine
Naslednji članekRobert Pattinson: Bo nastopil v seriji ‘Entourage’?