Deli

Zlatko in njegova prelepa Melisa sta predvsem želela, da bi bil otrok zdrav ter da bi bil porod, kot je bil prvi, brez vsakršnih zapletov, kljub vsemu pa sta potihoma upala, da bosta imela parček.

Potem ko se mu je želja uresničila, je o novem družinskem članu spregovoril za revijo Story. Nogometašu je trener po čistem naključju namenil nekaj prostih dni, ki so se izkazali za zadetek v polno. Zlatko se je namreč v četrtek vrnil domov, Melisa pa je že naslednji dan v izolski porodnišnici povila njegovega naslednika.

Zlatko je sicer ponosno poudaril, da je, kot se za očete tudi spodobi, prisostvoval porodu. "Ko sem Alana prijel v roke, sem čutil nekaj, česar se ne da opisati z besedami. Bil sem ganjen. za prvo darilo sem mu podaril nogometno žogo," je povedal Primorec.

Za ponosnega očeta je zdaj pomembno predvsem to, da se Melisa povsem opomore, da se Alan razvija tako, kot je treba, in da končno pridejo vsi trije k njemu v Nemčijo, kjer bi končno zaživeli kot prava družina.

Zlatko in melisa imata pred seboj še en res velik življenjski korak – poroko. "Seveda razmišljava tudi o poroki, a kdaj bo, vam žal ne morem odgovoriti," je poudaril Zlatko, ki bo pravo bučno zabavo, s katero bodo proslavili rojstvo Alana, šele pripravil

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.