To pa ni zgodba, ki jo je v knjigi Kate: Bodoča kraljica, opisala avtorica Katie Nicholl. Ta pravi, da sta se William in Kate srečala že mnogo prej, preden sta se povezala na univerzi.

Avtorica je izdala, da se je pogovarjala s Katejinimi prijatelji, ki so ji povedali zgodbo, kako je pravzaprav Kate spoznala svojega princa…

"To je bilo zame zelo fascinantno. Pogovarjala sem se z nekaj njenimi prijatelji iz šole v Marlboroughu, kamor je Kate hodila pred faksom in rekli so mi, da Williama ni spoznala na univerzi. Povedali so mi, da ga je spoznala preden je sploh šla študirat – in to preko nekaj njenih prijateljev, ki so poznali princa Williama in Harryja," je izdala avtorica knjige.

Za njuno ljubezen pa je res poskrbela usoda, saj je bilo 'usodno' srečanje Kate in Williama, zelo rizično: Kate je namreč prvotno želela na Univerzo v Edinburghu. Po tem, ko je bila sprejela v Edinburgh, si je premislila, izpustila eno leto in se prijavila na Univerzo St. Andrews.

Prijave na omenjeno univerzo pa so po tem, ko se je izvedelo, da bo tam študiral tudi princ William, poskočile kar za 50 odstotkov. Lahko bi se namreč kaj hitro zgodilo, da Kate na St. Andrews ne bi bila sprejeta in tako se z Williamom ne bi več nikoli srečala …


Zadnje novičke

Prejšnji članekVroče! Miley Cyrus: Elton John odšteva dni do konca njene slave!
Naslednji članekOPA! Salome na kosilo kar k Suzani Jakšič!