Potem ko je lani kot novost v klubskem koledarju navdušil s preprosto zasnovo vrnitve h koreninam, se je letos celodnevni festival Woodshock z dvema dodatnima arenama ter občutno širitvijo programa in spremljevalnih vsebin na pogorišču legendarnih serij Meet Me in Sindustry dokončno umestil kot naš osrednji poletni elektronski festival na prostem.

V idilični kulisi gozdne jase, obsijani z zvezdami, igrivimi laserji in stotinami neonskih luči, so nakovalca, stremenca in kladivca ljubiteljev housa, tehna in glasbene terapije 1605 najbolj prefinjeno mazilili Steve Angello, James Holden, Arkus P z Robertom Natusom, Fergie in osrednja zvezda hard ass techno arene guru Jani Schranz.

Woodshock je dokaz, da v Sloveniji tovrstnih festivalov manjka in ostaja v tej glasbeni zvrsti edini tovrstni festival pri nas. Ljubitelji elektronike že odštevajo dneve do naslednjega Woodshocka, junija naslednje leto.

Serija družabnih glasbenih prireditev Futuristing Music se po Dnevu elektronike v Križankah in Woodshocku pri Šmartnem pri Ljubljani že čez dva tedna seli na obalo. 11. in 12. julija se nam z več kot 40 glasbenimi gosti obeta brezplačni ustvarjalni festival DiscoNautica v Kopru in Izoli.

Pridružite se jim na glasbenih delavnicah, obiščite dinamične okrogle mize, izmenjajte ideje z glasbenimi mojstri, uživajte v razstavah in predvsem bodite tudi to poletje kreativni, reaktivni in rekreativni.
Po napovedih organizatorja naj bi se DiscoNautice letos v dveh dneh udeležilo okoli 60.000 ljubiteljev elektronske glasbe. Boste tam tudi vi?


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdniška Siddharta na koncertu Radia Capris
Naslednji članekNezaželen Jay-Z nastopil na Glastonburyju