Deli
justjared
Oblečen je le v spodnjice kožne barve, ki še bolj poudarijo njegovo mišičasto telo, ki pride v koreografiji, ki jo izvaja skupaj z Maddie Ziegler, zelo dobro do izraza. Režiserja videa sta Sia in Daniel Askill, ki sta k Maddie v kletko postavila igralca Shio LaBeoufa in vse skupaj posnela v enem kadru.

Pesem nakazuje rdečo nit priljubljenega filma, saj je bila ta uvrščena na plošček s filmsko glasbo iz akcijske domišljijske pustolovščine Igre lakote Kruto maščevanje.

Sia, ki je video Elastic Heart izdala to sredo, je tokrat z njim še bolj presenetila in šokirala oboževalce, saj je video še bolj čustven in še bolj perverzen kot smo jih vajeni. Shia in Zieglerjeva sta v videu skoraj popolnoma gola in ujeta v kletki izvajata akrobacije. Video ima zdaj že več kot tri milijone ogledov na Youtube.

Avtorica številnih uspešnic, je prejela kar štiri grammyjeve nominacije za lanskoletni album '1000 Forms of Fear' in pesem ’Chandelier‘ v kategorijah: posnetek leta, pesem leta, najboljša pop izvedba in najboljši video. Podelitev 57. grammyjevih nagrad bo 8. februarja!

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.