Včerajšnji večer je s svojim nastopom na velikem odru otvorila simpatična varovanka Damijana, Demetra Malalan in kljub temu, da sta imela Jadranka in Aleš nekaj pripomb, je bil njen mentor zadovoljen.

Sledila je skupina IN&OUT, Ajda Kovačič je imela pretekli teden nekoliko smole, včeraj pa s pesmijo pevke Pink, pokazala kaj zmore. Jadranka je Gašperju tokrat izbrala zelo počasno balado, s katero pa ni prepričal Aleša in Damijana, ki ju je zmotil vokal v ozadju in sta menila, da pesem ni primerna za njegov glas.

Ana Soklič se je znova izkazala, v nežni podobi so se pokazala dekleta iz skupine S.W.A.G., Matija Jahn se je tokrat predstavil v luči v kateri smo ga spoznali na avdicijah, kot zadnja pa je večer z odličnim nastopom zaključila Alma Merklin.

Na vročih stolčkih so se ob koncu večera znašle S.W.A.G-ice in Gašper, in medtem ko je Aleš prepričan, da je Gašper odličen pevec je svoj glas podelil svojim varovankam, medtem ko se je Jadranka odločila za svojega varovanca. Končna odločitev je bila tako v rokah Damijana, ki je izbral dekleta, Gašper pa se je moral posloviti.

So sodniki sprejeli pravo odločitev?
 


Zadnje novičke

Prejšnji članekOpa! Salma Hayek: Njeno oprsje je vedno bolj bujno
Naslednji članekObleci se kot Paul Wesley