Te dni lahko Lucijo Čirović še vedno spremljamo v napetem šovu MasterChef. Včeraj sta šov zapustila kar dva tekmovalca. Lucija ostaja v skupini petih zadnjih tekmovalcev.

Igralka Lucija Ćirović je zaslovela s televizijsko vlogo čistilke Fate. Po Teatru Paradižnik in vlogi Fate, se je Lucija predala lutkam in postala lutkarica, vmes je nastopala na stand upih (letos mineva deset let od začetkov stand upa v Sloveniji in med začetnike spada prav Lucija), pred letom dni pa se je začela ukvarjati z ventrilokvizmom. Temu se po domače reče trebuhogovorstvo – govoriti iz trebuha. Lucija je na to tematiko tudi magistrirala na AGRFT. Njena naloga je celo delno tudi priročnik. Torej, gre za govorjenje brez premikanja ustnic. Za zdaj je Lucija edina ventrilokvistka z lutko v Sloveniji in daleč naokrog, najbližji ventrilokvisti so v Nemčiji.

Zdaj gre zares. Mogoče bomo pa kdaj tudi kakšnega Slovenca gledali na profesionalni kuharski oddaji v stilu Jamieja Oliverja ali drugih kuharskih »vele mojstrov« na 24kitchen.

 

5.maj, praznik, ko sta @salomysaly in Lucija prvič v fitnesu @BODIFITljubljana! #bodifit #nizadnjič #vsebolimajefino 🙂

A post shared by Lucija Ćirović (@lucija_cirovic) on