Ena najboljših slovenskih pevk Nika Zorjan, je naredila zares lepo, posebno in neverjetno stvar. Ne najdemo pravih besed, ki bi opisale njeno dejanje.

Za kaj torej gre? Nika doživlja prav posebno, prelomno obdobje v svojem življenju. Poslovila se je od dvojke in zakorakala v trojko. Nika je praznovala trideseti rojstni dan in za rojstni dan si je namenila prav posebne besede in darilo. Takole je zapisala:
“30! 🎂
Nika Niki! 🥹
Vse najboljše si želim! Imej se rada, spoštuj se in delaj točno to, kar čutiš v sebi! Dala si si najboljše darilo – svojo pesem!🙏🏼☺️ Mala Nika z velikimi sanjami je ponosna nate, da jih uresničuješ! ❤️

Tu je zame in za vas – ZADNJIČ KAKOR PRVIČ. 🎶

Tudi, če je prava odločitev nekoga izpustiti iz življenja, ga lahko pogrešaš. Tudi ko veš, da moraš svojo pot, boš pogrešal cono udobja. Tudi ko se smejimo, smo v sebi včasih žalostni. Vsi. To je življenje v vsej svoji veličini. ❤️🙏🏼

Upam, boste pesem začutili tako, kot jo čutim jaz. 🥹🥰

Hvala za podporo,
vaša Nika 😘”

V Nikinem voščilu, ki ga je namenila sebi so besede, ki bi si jih morali vsi zaželeti, ne samo za rojstni dan ampak vsak dan. Tako da, imejmo se radi in spoštujmo se. Uživajte ob poslušanju njene nove pesmi, ki si jo je namenila.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte, kaj je včeraj počel Jan Plestenjak. Takega niste navajeni
Naslednji članekBorut Pahor: še zadnjič!