December je čas topline, veselja, prijateljev, družine in čas obdarovanj. Je pa tudi čas, ko ugotovimo, da si moški in ženske vendarle nismo v vseh pogledih enakopravni. Se sprašujete, o čem govorimo?

Izbor daril, ki jih imajo na voljo moški za svoje partnerke, sestre, mame, hčere, prijateljice, tete, … je nadvse velik in pester in vsako leto poslušamo, kaj naj kupijo, če je na izbiro toliko izdelkov. In prav imajo, ženske se nimamo kaj za pritoževati. Naš izbor pisanja dobrim možem bi lahko segal v neskončnost. Žal pa se nam ustavi pri nakupu daril za moške. Ja tako je, moški so kar malce v manjšini. Izbor daril ni tako dober in tu si nismo najbolj enakopravni.

Tudi moški sami imajo težave, saj je izbira manjša in morda ne vedno najboljša, darilo zase ali prijatelja, očeta, sina, … je tudi zanje prava mala loterija.

Mi pa smo sedaj vsem olajšali izbiro, pravzaprav so jim izbiro olajšali pri Notinu. NAJBOLJŠI MOŠKI PARFUMI, so pravi izbor, ki bodo vsakemu moškemu dodali tisto omamno dišavo, s katero nas bodo začarali.

Vir: Notino

Pri Notinu pa niso poskrbeli samo za izbor najboljših parfumov, temveč so nam olajšali nakup daril, imajo namreč DARILA ZA MOŠKE, kjer boste našli VSE, kar moški potrebuje. Nakup daril ni več nadležna obveznost, temveč prijeten opravek.

Vir: Notino

Poskrbeli pa so tudi, da imate darilne pakete trenutno znižane, kar pomeni, da boste poleg hitrega nakupa še privarčevali.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekBlaž Kričej Režek je razkril, zakaj s Kristino nista ostala skupaj
Naslednji članekKristina Miler je razkrila, v kakšnih odnosih je resnično z Blaževo mamo