Deli
Minil je 39. dan igre Survivor in dobili smo pet tekmovalcev, ki so vstopili v finalni teden.

Z otoka izgnanih se je po težki bitki, saj je na soncu stal skoraj dve uri in se boril za vstopnico v finalni teden, vrnil Alen, ki je premagal sotekmovalki Simono in Ines.

"Stali smo na soncu v peklenski vročini in v položaju, ki niti slučajno ni bil prijeten. Razmere so bile nečloveške in tako sem se tudi počutil. V tej igri sem prvič haluciniral. Po 45 minuti sem videl, kako se je nebo počrnilo, začelo je deževati, čeprav v resnici na nebu ni bilo niti oblačka. Čez nekaj trenutkov sem stal v domači dnevni sobi in tik pod dvema urama, ko mi je bilo najtežje, ko so bile bolečine že nevzdržne, sem poleg sebe zagledal brata, kako mi govori, naj se potrudim, ker bo moj trud poplačan. Človek se počuti grozno, ker se zavedaš, da si v takšnem stanju halucinacije, vendar mi je vse to dalo moč, da sem borbo nadaljeval. Z Ines sva kasneje ugotovila, da sva krepko presegla rekord Survivorja v tej igri," je po zmagi povedal Alen

Na plemenskem svetu pa so člani Mansake domov poslali Klemna. Zanj so glasovali Alen, Jurij, Sandi in Maja. V finalni teden tako vstopajo Maja, Teja, Alen, Jurij in Sandi, ki se bodo v sredo pomerili v prvi igri, ki zagotavlja finale.

Pred njimi bo težka preizkušnja, saj bodo morali jesti eksotične jedi od možganov, živih črvov do drobovine v koktajlu.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.