Pred samim koncertom pa bo legendarna ekipa na ogled postavila tudi razstavo novega primitivizma z naslovom „Novi primitivizam za početnike“ z otvoritvijo v ponedeljek, 15. aprila, prav tako v Kinu Šiška. Razstava, ki obsega 70 avtentičnih eksponatov, bo uvod v koncertno dogajanje in bo v pomoč vsem tistim, ki še ne vedo, kako je pred 30 leti zaživelo eno najpomembnejših gibanj v tem delu Evrope, katerega pomemben del predstavlja prav Zabranjeno pušenje. Razstavo si boste lahko ogledali do dneva koncerta.

Revolucionarno razpoloženje pa ni prisotno le med publiko, temveč tudi v vrstah Pušenja: „Gospodinje, matere, žene, delavci! Z multimedijskim in multikulturnim multispektaklom bomo z razstavo „Novi primitivizam za početnike“ rekapitulirali naše delo in naredili glasbeni časovni stroj za našo drago publiko v Ljubljani!“, jasno in glasno sporoča Sejo Sexon vsem tistim, ki boste z njim in celotnim bendom 20. aprila prepevali kultne hite Zabranjenega pušenja.

Vstopnice za koncert bodo od 20. marca naprodaj na vseh Eventimovih prodajnih mestih. Cena vstopnice v predprodaji je 15,00 EUR, na dan koncerta pa boste za vstop odšteli 18,00 EUR.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠokirana Sandra Bullock: Bivši jo je povabil na poroko
Naslednji članekNjeno zdravje je ogroženo: Courteney Cox na robu živčnega zloma