Patrick Swayze je umrl v starosti 57 let, zaradi raka trebušne slinavke in pustil za sabo milijone neutolažljiv oboževalcev.

Zvezdnik je o svoji hudi bolezni spregovoril v začetku leta 2009. “Nikoli nisem bil oseba, ki je bežala pred izzivi. Verjemite, da grem skozi pekel in sem šele na začetku,” je dejal igralec v intervjuju takrat.

Patrick, ki je umrl na svojem ranču San Gabriel Mountains v bližini Los Angelesa, je priznal, da je zelo prestrašen in jezen zaradi svoje bolezni. Igralčev boj z rakom trebušne slinavke se je začel konec leta 2007. Takrat je opazil, da je bilo med novoletnim praznovanjem z ženo pisateljico Lizo Niemi (65) nekaj narobe. “Pil sem šampanjec in počutil sem se, kot da sem vlival kislino vase, kot da imam v sebi odprto rano,” je pojasnil. Svojo težko diagnozo je hotel čim dlje skriti, dokler se z ženo ne odločita, kako naprej, potem pa so ameriški mediji razširili novico. Toda Swayze je vsem govoril, naj ga samo gledajo v boju in premagovanju bolezni.

Žal je bil rak močnejši od igralca, ki je osvojil srca žensk v ganljivih, romantičnih filmih “Umazan ples” in “Duh”. Mimogrede, po igralčevi smrti so ameriški mediji poročali o vedenju njegove žene. Patrickovi prijatelji so povedali, da ga je Lisa držala kot zapornika na svojem ranču in nikomur ni dovolila obiskov.

“Ignorirala ga je takoj, ko njegovega mlajšega brata Don ni bilo v mestu zaradi službe. Nekaj ​​ur bi bila zunaj hiše, in ko se je vrnil, bi našel Patricka, ki leži v blatu in urinu. Ko sta se prepirala, ga je udarila in ga opraskala,” so dejali. Trdili so tudi, da ga je varala in da sta imela pred njegovo boleznijo burno razmerje, ker je želela nadzorovati vse vidike njegovega življenja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte, kaj v teh dneh počne Mary Ševo (Sanjski moški)
Naslednji članekDomen Kumer ga je le osvojil