V petek smo dobili finaliste prve sezone The Biggest Loser Slovenija. Fantom pa je načrte preprečila Indira.

V finale so se uvrstili zgolj predstavniki osnovne modre ekipe, ki jo je treniral Jan Kovačič. Za zmago se bodo tako spopadli Aleksandar Jović, Bojan Papež, Iztok Prše in edina ženska predstavnica Indira Ekić. Le ta je v zadnjem tednu moškim prekrižala načrte. Le-ti so namreč upali, da bodo v finalu zgolj oni. Indira pa je s sicer nezdravim stradanjem uspela premagati Aleksandra in Boštjana. Moški klan pa se je tako moral odločite, koga izmed njiju bo poleg Mojce še poslal domov.

Veselje in jeza

Izločanje pa je na tekmovalce prineslo tudi različna čustva. Mojca si je močno želela domov. Ni želela vstopiti v zadnji teden. Zato se je močno trudila, da bi lahko izpadla. Po drugi strani pa si je Boštjan zelo želel finala. Ob izpadu je bil kar nekoliko jezen. Predvsem na Indiro, ki zadnje dni ni niti pila tekočine, kaj šele, da bi jedla. Nekoliko pa je bil jezen tudi na Bojana, ki se je odločil, da obdrži Aleksandra.

Kdo bo postal veliki zmagovalec pa bomo izvedeli že ta petek. Denarna nagrada pa bo odvisna od izgubljenih kilogramov končnega zmagovalca.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekParis Hilton (ponovno) zaročena!
Naslednji članekRebeka Dremelj pokazala delček družinske sreče