V idealnem odnosu hollywoodskih zvezd Brada Pitta in Angeline Jolie vendarle očitno ni vse tako idealno. Njuni mali otroci se počasi spreminjajo v razvajene otročaje. Tako npr. 6-letni Maddox pogosto 4-letnemu Paxu pokaže, kdo je »glavni«, največje težave pa pravzaprav povzroča 3-letna Zahara. Kakor trdi neimenovani vir, Zahara kriči na dečka, kadar ni kaj po njeno, 22-mesečno Shiloh pa vlači za lase in jo opraska po obrazu. »Zahara je vzela Shilohin kolač in jo mimogrede opraskala po obrazu. Kadar ji želi ukrasti hrano, jo vleče za lase.«

Takšne otroške igrice pa lahko imajo tudi resne posledice, saj si je Shiloh enkrat že odkrušila zobek. Angelino pogosto skrbi, ko se Shiloh igra z drugimi otroci, saj se igra ponavadi konča z odrgnjenim kolenom ali razbito ustnico.

Razlog takšnega obnašanja lahko najdemo v dejstvu, da slavni par svoje otroke vzgaja precej svobodno. Otroci lahko jedo, kar hočejo in tako se vsakodnevno mastijo s picami, sladkarijami in gaziranimi sokovi. Tudi spat se lahko odpravijo, ko si to zaželijo, kar jih naredi neprespane in zlovoljne. Kot izgleda, starši z njimi ne preživijo ravno veliko časa in so njihovi sprehodi po mestu le krinka srečne in zadovoljne družine.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezde so pokazale bradavičke
Naslednji članekFOTO: Kaj so tokrat zakuhali slavni?