Marry-Kate in Ashley Osen, ki sta kreativni direktorici, se poslavljata od igralskega sveta. V nedavnem intervjuju za 'Elle UK' sta spregovorili o koncu tega poglavja v njunem življenju.

»Neprestano sva delali do 18. Leta. Nato sva si vzeli premor in se vrnili v šolske klopi. Takrat sva začeli razmišljati, če želiva z igralstvom še nadaljevati,« je spregovorila Ashley.

»Čas je bil za nov korak. Sama sem želela delati toliko drugih stvari. To ne pomeni, da me Hollywood več ne zanima. Všeč mi je, kako deluje, vpleteni ljudje in veliko odprtih možnosti. Vendar če bi se lahko kdaj vrnila nazaj, ne bi bila igralka,« je nadaljevala.

Tudi njena sestra dvojčica je priznala, da se v tem poslu več ne vidi, čeprav je še pred kratkim sprejela vlogo v 'Weeds to Beastly'.

»Zdi se mi prav, da sem se umaknila izpod žarometov,« je povedala.

Dvojica je zaplavala v igralske vode že v ranem otroštvu – veliki preboj sta doživeli s komedijo v 80-ih, 'Polna hiša', zadnji skupni film 'New York Minute' sta posneli leta 2004, sedaj pa sta ponosni lastnici razkošne modne linije 'The Row'.

Bosta tudi tebi mladi prikupni dvojčici ostali v spominu?


Zadnje novičke

Prejšnji članekLatina Eva Longoria je spet samska
Naslednji članekHočeš videti najbolj epic trailer za film vseh časov?