Po včerajšnji uvrstitvi Zale in Gašperja v finale za pesem Evrovizije 2019 smo Slovenci navušeni. Zaljubljeni par malo manj, kar je pokazal tudi na tiskovni konferenci, ki ni ostala neopažena. Številni zagreti oboževalci Evrovizije si zato želijo, da bi mesto v tekmovanju prepustila komu drugemu, ki si dejansko želi biti tam, kar so tudi jasno napisali na družbenem omrežju Twitter.

Gašper: “Zala se je veselila, da bo konec vsega tega”

V videu, ki ga je objavil Večer, je Zala priznala: “Jaz sem mislila, uu, to se bo dobro končalo, potem pa so razglasili Slovenijo.” Gašper pa je pripomnil, da se je Zala veselila, da bo vsega tega konec in da bo imela proste dni. Njene želje se niso uresničile in par bo moral še nekaj dni trdo garati, nato pa še nastopiti v finalnem izboru za pesem Evrovizije 2019.

Sicer sta zelo hvaležna in jima je všeč, da obstajajo ljudje, ki imajo radi njuno glasbo, le do tega “cirkusa”, ki sam izbor pravzaprav je, jima ni, saj je preveč poudarka na šovu in bolj malo na glasbi. S svojo preprostostjo sta uspela prepričati Evropo in morda se bo vsaj kdo malo zamislil, kaj je prvotni namen tekmovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on

PREBERITE TUDI: Zala in Gašper v finalu Evrosonga