Žan Serčič je glasbenik, ki je po selitvi v Ljubljano zaživel, s tem pa je zaživela tudi njegova glasba, s katero je prevzel in očaral Slovence in Slovenke.

Njegovi začetki segajo nekaj let nazaj. Če smo čisto natančni, je Slovenijo navdušil leta 2011 v šovu Slovenija ima talent.

Danes postaja vse bolj zaželen in njegovi koncerti so polni in razprodani. Energija med občinstvom in Šakali je magična. Ste se vprašali, kdo so Šakali? Šakali so nov band, ki ga je Žan sestavil letos. Novi zvoki, nova zasnova in ime, ki ponazarja pripadnost. Prav to je tisto, kar med njimi čutimo in vidimo.

Foto: Rok Maver

Seveda Žan tudi tokrat ni razočaral, ko je že obstoječo pesem Letim s Šakali preobrazil, ji dodal nov pridih in videospot v katerem nastopa postavno in skrivnostno dekle v črnem.

Foto: Rok Maver

Gre za Tamio Šeme, ki jo je širša javnost prav tako spoznala v šovu Slovenija ima talent. Svojo vlogo v spotu je odlično odigrala. Ves videospot se odvija v Cvetličarni, kjer bo tudi Žanov veliki koncert 24. novembra. Nekaj vstopnic je še na voljo, a boste morali pohiteti.

Naj vam izdamo skrivnost. Žan koncerte začne s pesmijo Letim in na prihajajočem koncertu jo boste lahko slišali v živo v novi preobleki. Tega res ne smemo zamuditi.

Če pa še niste slišali in videli preobleke pesmi Letim, pa vam jo prilagamo spodaj. Uživajte!

Prejšnji članekBine Volčič je zapustil Slovenijo
Naslednji članekZnani Slovenec bo kmalu postal drugič očka