Žan Serčič je 6 let nazaj nastopil v šovu Slovenija ima talent in navdušil gledalce. Takrat je bil še mlajši nadobudni glasbenik, do danes pa je mladenič zrasel v pravega lepotca, ob katerem marsikateri oboževalki poskoči srce.

Vidnejši predstavnik mlajše generacije glasbenikov, ki uspešno soustvarja slovensko pop glasbeno sceno, se po enoletnem premoru vrača z novim singlom ‘Letim’. Z novimi ritmi Žan napoveduje tudi izid debitantskega studijskega albuma s popolnoma novimi skladbami, ki bo izšel že v letošnjem letu.

Žan Serčič je tudi tokrat sam napisal besedilo in ustvaril glasbo, pri produkciji pa mu je pomagal Peter Ošlaj, ki bo produciral prihajajoči album.

Videospot je zapakiran v modernejšo sliko in zgodbo, ki je popolnoma Žanova ideja. “Že ob ustvarjanju pesmi sem vedel, kakšen bo video,” je ob predstavitvi slikovitega videospota povedal glasbenik.

Snemanje je potekalo tri dni, v njem nastopa kar 40 ljudi, med njimi tudi nekaj najuspešnejših slovenskih glasbenikov, glavno vlogo pa je več kot odlično odigrala Nika Krmec, s katero je Žan posnel vroče ljubezenske prizore.

Vabljeni k ogledu videospota, v katerem ne manjka strasti, ki jih prinaša ljubezen.

Ob premieri singla je povedal, da se prav vsak lahko poistoveti z zgodbo, večji pomen je dal naslovu pesmi ‘Letim’: “Letenje z neko osebo si predstavljam, kot stanje kjer se ne zavedaš v celoti realnega sveta okoli sebe, ker si v skupni liniji z njo, nad vsem ostalim.”

Glasbenik, ki se lahko pohvali s številnimi uspešnicami (‘To poletje’, ‘Zate’, ‘Silvestrski poljub’) ter nastopom na MMS (‘Ljubezen na prvi pogled’, 2013) in EMI (‘Summer Story’, 2016), je že ob izidu zadnjega singla ‘Čakam’ napovedal preobrat v ustvarjanju.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto! Tako Stjepan iz 2Cellos z vročo Jeleno Rozga uživa sredi morja
Naslednji članekFoto! Pevka Kataya pokazala vročo zadnjico!