Žan Serčič ni samo odličen pevec, temveč je tudi odličen producent in pisec pesmi. Z njim sodeluje kar nekaj odmevnih slovenskih glasbenih imen.

Njegovi začetki prepoznavnosti segajo v leto 2011, ko je pri šestnajstih letih navdušil žirijo in celotno Slovenijo z nastopom v enem najbolj gledanih šovov pri nas Slovenija ima talent.

Pred meseci se je razšel s svojim dolgoletnim dekletom in se preselil v Ljubljano. Izdal je dve novi pesmi, Zadnja noč in naj me vzame. Pesmi sta osvojili srca ljudi in lahko bi rekli, da je trenutno v Sloveniji kar nekakšna “Žan manija”.

Vir: Instagram

Žan se je vrnil domov v Lenart, a le za krajši čas. Pred oltar je popeljal svojo sestro in se doma dodobra naspal. Verjamemo, da je nabral nove moči za nove prihajajoče koncerte, ki jih že vsi nestrpno pričakujemo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKate Balon (Poroka na prvi pogled) je po eksperimentu videti čisto spremenjena! Shujšana in neprepoznavna
Naslednji članekJerica Zupan in njene prijateljice so se pokazale v kopalkah. Vse zagovarjajo obline in so ponosne nanje