Nina Radi in Jan Klobasa se v novem spotu obnašata zelo ljubeče

Primorski glasbenik Urban Vidmar, ki je znan po malo bolj hitrih ritmih, je tokrat presenetil s čustveno balado Ne me pozabit. Razkril nam je svojo nežnejšo plat. Pesem je dobila videospot, v katerem sta glavni vlogi odigrala udeleženca resničnostnih šovov Nina Radi in Jan Klobasa.

Urban Vidmar med svoje poslušalce pošilja balado Ne me pozabit. Sporočilo pesmi sovpada z občutki, ki jih ob razhodu z ljubljeno osebo doživimo vsi.

“Sporočilo pesmi  je nekaj, s čimer živim že celo življenje. Tudi moje mnenje o ljubezni sami je takšno, da dekle, katerega si imel resnično rad, je za vedno v moškemu zlomilo nekaj, kar bo trajalo leta, da se popravi. Za vedno bo ostal občutek neke bolečine, ki se sčasoma skozi leta omili. Ne glede na nove življenjske izzive, nove zgodbe tisti košček, spomini in čustva bodo vedno pripadali njej in tako je tudi prav. Pozitivna misel pesmi pa je, da ne glede na vse, kar je bilo, želim dekletu vseeno dobro in lepo življenje, ki jo bo polnilo z energijo in srečo,” je ob izidu pesmi povedal Urban, ki je kot glavna igralca v svoj novi videospot povabil ‘Sanjsko’ Nino Radi in zmagovalca šova Kmetija Jana Klobaso.

“Nino in Jana sem izbral, ker se mi zdita odličen duo, ne vem, zakaj – vendar sta moje domneve potrdila. Med njima je bila kemija, kar se lepo vidi tudi v videospotu. Snemanje je bilo res sproščeno, tudi ko so bili kadri malo bolj intimni, smo vse posneli brez problemov. Vsi skupaj smo se hitro ujeli in ugotovili, kaj si želimo, energije so se povezale in nastal je izdelek, na katerega sem zelo ponosen,” še doda Urban.

Tudi nam se zdi, da je Urban pravilno izbral.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBlaž Švab ni mogel verjeti temu, kar je videl
Naslednji članekZnani so tekmovalci nove sezone MasterChefa Slovenije