Kot pravi Marjetka, jima je intimno življenje sveto in prav zato sta pred javnostjo skrivala svoj odnos, pišejo v Obrazih. Pravzaprav je bil pobudnik takega obnašanja Raay, saj se mu je zdelo, da je za skupino bolje če so samski.

In kako je bilo to videti v praksi? »Preprosto povedano, v medijih nisva želela nastopati kot par in sodelavca hkrati. To je bilo v praksi videti približno tako, da smo se s Turbo Angels sicer skupaj pripeljali na koncert, a sva bili z Mašo v eni sobi, fanta pa v drugi. In bog ne daj, da bi se poljubila ali objela. Niti pod razno, kajti v glavi se nama je nenehno odvijal en in isti scenarij: nikoli ne smeva namigniti, da sva v resnici par,« je povedala Marjetka.

Sprva se jima je zdelo to pretvarjanje najstniško simpatično, kasneje pa je postajalo čedalje večje breme in začela sta se oddaljevati in sledili so nenehni prepirčki.

In kdaj je prišla steznitev? »Ko je bilo že prepozno… No, vsaj mislila sva tako,« pravi Marjetka, saj sta se njuni poti razšli. To pa je streznilo Raaya, čeprav se je tistega dne prvič napil, da ni vedel zase. Počasi, a vztrajno je začel pridobivati Marjetkino zaupanje nazaj, a čeprav ga je sprva zavrnila, je na koncu in k sreči zmagala ljubezen, ki jo je bilo v njima očitno še toliko, da ta trenutek nekje, vsem na očeh, srečno uživata.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Slavni ‘na glavo’
Naslednji članekZadnja dva dela Harryja se bosta močno razlikovala