Mnenja glede uživanja zajtrka so deljena, zato je najbolje, da poslušaš svoje telo.

Ženske, ki se zavedajo pomembnosti zdravega zajtrka, bodo navdušene nad raznoliko ponudbo okusnih in hranljivih jedi, ki jim bodo dale potrebno energijo za uspešen začetek dneva. Spodaj predstavljamo nekaj idej za zdrav zajtrk, ki bo zadovoljil tvoje prehranske potrebe in poskrbel za dobro počutje skozi ves dan.

Zdrav zajtrk
Vir: Instagram, @foodcoffeelove.blog

Začni jutro s kozarcem vode in nežnim raztezanjem, da prebudiš svoje telo in um. Čez približno eno uro si privošči pisan in hranljiv zajtrk.

Zdrav zajtrk
Vir: Instagram, @foodcoffeelove.blog

Ena od možnosti za zdrav zajtrk je sadje na popečenem kruhu s arašidovim maslom, ki bo poskrbelo za sladko kombinacijo okusov. Dodaj sir za proteine, kumare za osvežitev, banane za energijo, bučna semena, humus in avokado.

Zdrav zajtrk
Vir: Instagram, @foodcoffeelove.blog

Druga možnost je popečen kruh s šparglji, granatnim jabolkom za dozo antioksidantov in mladosti in borovnicami, melono in jajcem. Kombinacija slanega in sladkega, mehkega in hrustljavega bo navdušila tvoje brbončice in poskrbela za uravnotežen zajtrk.

Zdrav zajtrk
Vir: Instagram, @foodcoffeelove.blog

Če si ljubiteljice kosmičev, jih lahko kombiniraš z jogurtom in svežim sadjem za hitro pripravljen, a hranljiv zajtrk. Dodaj kakšno rezino banane ali jagode, dodaš pa lahko tudi semena in oreščke.

Zdrav zajtrk
Vir: Instagram, @foodcoffeelove.blog

Ne pozabi, da je post čez noč lahko blagodejen za telo, zato je dobro, da si vzameš čas tudi za to obliko posta, ki lahko prispeva k razstrupljanju telesa. S pravilno kombinacijo sestavin zajtrka pa boš poskrbela za svoje zdravje in dobro počutje, kar je ključnega pomena za ravnovesje v vsakdanjem življenju.


Zadnje novičke

Prejšnji članekIrena (Poroka na prvi pogled) se je zlomila. Neustavljivo je jokala…
Naslednji članekTadeja Majerič je po dolgem času pokazala svojega Jana Plestenjaka, ki se je za leto dni umaknil iz …