Da je Zdravko Čolić prava senzacija tudi pri nas, priča dejstvo, da je bilo samo v prvem tednu prodanih že tisoč vstopnic za njegov koncert v Stožicah, ki bo na valentinovo.

Čolić se koncerta pri nas neizmerno veseli, sploh pa mu je všeč, da bo dan zaljubljenih preživel v objemu Slovencev, ki jih ima zelo rad in vedno znova pravi, da smo Slovenci neizmerno topel narod. Glede na to, da že večina ljudi snuje načrte za silvestrovo, smo zvezdnika vprašali, kakšni so njegovi. “Za silvestrovo bom nastopal v Poreču, kar bo zanimiva sprememba,” je izdal priljubljeni pevec, ki že snuje načrte za praznik ljubezni.

Kaj pa za valentinovo?

“Valentinovo bo letos posebno, saj ga bom preživel v družbi Slovencev, veseli pa me tudi, da bo to največji valentinov koncert v Sloveniji, ki ga bomo praznovali skupaj v Stožicah,” je še dodal Zdravko Čolić.

Glede na to, da se leto počasi izteka, nam je megazvezdnik izdal še nekaj zanimivih razmišljanj: “Vsako leto pusti za sabo nek ‘suma sumarum’. Nisem človek, ki bi razmišljal o tem, kaj je bilo, temveč razmišljam o tem, kaj bo. Vseeno se mnogokrat v družbi prijateljev spomnimo nekaterih lepih vstopov v novo leto, ki smo jih doživeli. Nekateri so bili delovni, nekateri ne, odvisno od leta. Moram pa priznati, da je bilo med njimi nekaj res lepih vstopov v novo leto, ki niso bili delovni, to je del naše mladosti in naših druženj še v času stare Jugoslavije.  Po drugi strani pa je nastopanje, sploh v zadnjih letih, postalo zelo pomembno, iz ene strani zato, da se imajo ljudje lepo, po drugi strani pa, da dobijo delo tudi ljudje, ki so zaposleni v tej branži in tako se mi zdi, da smo našli neko skupno rešitev,” je še zaupal zvezdnik.

loading...

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime