Vsi, ki bi želeli opraviti nakup vstopnic po 27. oktobru, bodo na voljo le na Češkem in sicer na skupno 6500 predprodajnih mestih – bencinskih servisih, nakupovalnih centrih, trafikah in poštnih poslovalnicah z direktno povezavo na spletni terminal Sazka Ticket. Omejeno število vstopnic bo na voljo tudi na dan dogodka, na prodajnih točkah O2 arena. Za več informacij obiščite spletni portal www.sazkaticket.cz

Z novim vizualnim šovom se tako v soboto 19. novembra v praško O2 Areno vrača Transmission 2011, da bi še enkrat privabil na tisoče ljubiteljev elektronske plesne glasbe. Transmission, ki se je prvič pojavil/zgodil leta 2006, je v tem času privabil že več kot 50.000 domačih in tujih obiskovalcev. Vsako leto se Transmission dvigne na višjo raven, v smislu produkcije, avdio in vizualnega doživetja ter naraščajočega števila domačih in tujih obiskovalcev.

Line up/Seznam je sestavljen iz 6 artistov/umetnikov (5 glavnih + enega za ogrevanje). Prvi štirje napovedani glavni artisti/umetniki so dobro znani in uveljavljeni svetovni zvezdniški DJ-ji in sodijo med 10 najboljših DJ-jev na lestvici DJ mag top 100.

—————————————————————–
Lačni? Danes predlagamo:
69% popust za slasten divljačinski krožnik


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto: Selena Gomez je za kanadski del turneje malce spremenila tudi garderobo
Naslednji članekEmma Watson: Poskušala se je naučiti ameriški sleng!