Četrti singel in videospot

‘Nov list’ je že četrti singel in videospot iz odličnega drugega albuma primorskega pevca in avtorja Žige Rustja. Album ‘Čas’ je izšel v sredini junija, pri snemanju pa je sodelovalo več priznanih glasbenikov: Drago Mislej Mef, hrvaška pevka Jessica Atlič Mclogan, producentsko taktirko pa je ves čas držal Andrea F.

Pri pesmi ‘Nov list’ je Žiga Rustja k sodelovanju povabil kolegico iz Obale, priljubljeno pevko Aniko Horvat, saj sta oba z Andreo F čutila, da pesem potrebuje žensko energijo. Nastal je še en čudovit duet dveh glasbenikov iz Obale.

‘Nov list’ je potreboval žensko plat

“Od samega začetka je pesem Nov list potrebovala žensko plat. In z Andreo sva pomislila na številna imena, vendar Anika je bila tista najbolj zagreta, kar je smisel sodelovanj. Enostavno, stvar moraš začutiti. Video smo posneli v Mind Hotelu Slovenija, v čudoviti suiti, zato se izredno zahvaljujem Anji Kovačič iz Hotelov LifeClass Portorož, da je omogočila to izkušnjo, predvsem pa, da smo imeli ves Portorož pod seboj za en dan. Imeli smo se super, predvsem pa me je nasmejala misel, da si nisem nikoli mislil, da bom kdaj delil posteljo z Aniko Horvat.

Snemalni dan, preživet med rjuhami prestižne sobe Mind Hotela Slovenija s čudovitim razgledom na Portorož, bo vsem prisotnim še dolgo ostal v spominu.

‘Najbolj nama je bilo žal posneti video tako hitro. Slikali smo se v sobi s pogledom na plažo Meduza, na nama domačo promenado, da ne govorim o tem, kako ta kombinacija z udobno posteljo ob sončnem zahodu, daje občutek razvajanja. Četudi le kak kilometer od doma.” je povedal Žiga.

Nastopil tudi kot predskupina

Žiga Rustja je s spremljevalno skupino februarja nastopil kot predskupina legendarni skupini Plavi orkestar v Areni stožice, 13. junija pa je nastopil v Avditoriju Portorož. V bližnji prihodnosti ga lahko ujamete v Izoli, Na Ribiškem prazniku (17. avgust) ter pa 25. avgusta v Kavarni Café Central, LifeClass Portorož.

NOV LIST video

Besedilo, glasba in aranžma: Žiga Rustja
Fotografije: Matteo Prodan
Videospot: Sonicyut

Žiga Rustja, glasbenik in radijski voditelj na spodnjih povezavah:

URL: www.zigarustja.com
Facebook: https://www.facebook.com/zigarustjamusic
Instagram: https://www.instagram.com/rustjagram/

Fotografije: Matteo Prodan

PREBERITE TUDI: Ima Anika Horvat težave z osamljenostjo?

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekTelevizijska voditeljica je pokazala svoje izklesano telo
Naslednji članekBalerina tega prav nič ne pogreša