Vrača se šov iskanja talentov – Slovenija ima talent!

Ima Slovenija še kaj talenta? Ustvarjalci oddaje Slovenija ima talent, so mnenja, da ga ima. Zato je POP TV že odprl prijave za novo, 7. sezono priljubljenega šova. V zadnji letih je le-ta med zvezde izstrelil številne nastopajoče. V srca številnih pa sta se zapisala tudi zadnja zmagovalca, WildArt.

“Zmaga nama je dala ogromno priložnosti in tako sva v preteklem letu igrala na mnogih slovenskih odrih, spoznala in delala z ljudmi, ki sva jih prej videla le po televiziji in lahko le sanjala o srečanju z njimi. Talenti so bili nora, edinstvena in zabavna izkušnja. Kljub temu, da sva hodila na naporne vaje in se pozno vračala domov, bi vse z veseljem naredila še dvajsetkrat. Midva sva se prijavila, da bi najino ljubezen do glasbe delila s publiko in ko jo je ta sprejela, je bil občutek po vsakem nastopu, ko slišiš bučne aplavze in navdušenje, res dober, saj sva videla, da so začutili to, kar sva čutila midva,” se zmage spominjata Lenart in Timotej.

Številni talenti

Oddaja pa ni predstavila samo godalnega dvojca. V njej smo spoznali številne zvezdnike. Lino Kuduzović, Majo Keuc, Isaaca Pamo in številne druge.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOboževalci dobili še večji vpogled v nov film Mamma Mia
Naslednji članekSi res zasluži oskarja?