MasterChef Slovenija 2022 se je zaključil. V finalu sta se za zmago borila Evita Antončič in Luka Novak, slednji je z boljšo sladico premagal mlado kuharico.

Boj je bil napet. Najprej sta morala oba tekmovalca pripraviti pozdrav iz kuhinje, pri katerem je navdušila Evita. Sledila je glavna jed, ki je bila trd oreh. Oba tekmovalca sta navdušila in presenetila. Jedi so izgledale slastne, dovršene in kot iz kakšne priznane restavracije. Za konec jima je zagodel Bine Volčič, ki je pripravil finalno sladico.

Pri tej je malo zmanjkalo Eviti, zato je pokal in 50 tisočakov odnesel Luka.

evita antončič
Evita se je borila do zadnjega diha! Vir: Voyo.si

Gledalci so z letošnjim izborom MasterChef Slovenija kar zadovoljni. Mnogi so sicer navijali za 19-letno Evito, saj je res pokazala izjemen talent. Glede na komentarje na družbenih omrežjih je zmagovalka gledalcev prav ona.

Eden izmed komentarjev je sledeč:

“Najprej Evita, potem nič, pa Luka, potem pa pridejo na vrsto še vsi ostali, ni pravično da te lahko v finalu odnese ena jed, moralo bi se gledat čez celi šov, je Evita brez konkurence.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekPevka Karmen Klinc je na svojem dogodku ob izdaji albuma blestela. Končno njen talent odkriva tudi širša javnost!
Naslednji članekLuka Basi pivo poleti takoj zamenja za tole! Kaj bi lahko bilo tako dobro?