Deli
Mediaspeed
Včerajšnja premiera pustolovskega trilerja INFERNO je v Cineplexx Koper privabila številne ljubitelje filma na Obali, med drugimi zmagovalca prve sezone šova MasterChef Slovenija, Saša Miljuševiča ter Pirančana Marka Jovanovića, ki se je premiere udeležil s prijatelji.

Moderator Radia Capris, Žiga Rustja je poskrbel za dobro vzdušje v dvorani in z žrebanjem razveselil tri srečne nagrajenke, ki so prejele knjižno uspešnico Inferno.

Za prijetno druženje po filmu sta tokrat poskrbela Miha Hauptman in Nejc Mastnak, v sodelovanju s Caterenig Glažuta, ki sta pripravila okusen finger food ob kateremu se je lepo prilegla ohlajena penina.

O filmu: Po svetovnih uspešnicah Da Vincijeva šifra in Angeli in demoni sta dobitnika oskarjev Ron Howard in Tom Hanks že tretjič združila moči, in sicer v INFERNU, tretji filmski priredbi romana Dana Browna. Potem ko se Robert Langdon prebudi v bolnišnici v Firencah in se ne spomni ničesar, kar se je zgodilo v zadnjih dneh, postopno spozna, da je v smrtni nevarnosti. S pomočjo dr. Sienne Brooks in svojega poznavanja simbolizma se bo Langdon podal na beg in obenem skušal razrešiti najskrivnostnejšo uganko doslej.

loading ...

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.