V tretji sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, je največ teže izgubil Cristian.

Tisoč evrov za vsak izgubljeni kilogram pa bo dobil le en, 34-letni Cristian Baranašič iz Škofljice, ki je ob vstopu v šov tehtal 144,2 kilograma in bil drugi najtežji tekmovalec, danes pa ima 98,1 kilograma. Shujšal je za kar 46,1 kilograma.

“Rezultat je bil res vrhunski, treniral sem do onemoglosti in mislim, da se je izplačalo,” je takoj po zmagi povedal Cristian, ki ga je v studiu podpirala tudi žena. “Res sem ponosen na to, kar sem naredil,” je še dodal. Pravi, da si bo z denarjem najprej privoščil eno lepo družinsko potovanje.

Danes ob 22.45 bo na sporedu še posebni, zaključni del komentatorske oddaje Od težaka do junaka, v katerem bo voditeljica Jasna Kuljaj s sokomentatorji Indiro Ekić, Andrejem Milutinovičem, Nejcem Petkom in Željkom Čakarevićem Željkićem gostila vse tekmovalce šova, pa tudi trenerja Jana Kovačiča in Natašo Gorenc, ki nam bodo razkrili marsikatero podrobnost iz zakulisja.

Še posebno zanimiv bo razplet stave, ki jo je Jasna Kuljaj sprejela z Željkićem – če je med šovom uspel shujšati za več kot 25 kilogramov, bo morala oddajo voditi v kopalkah …


Zadnje novičke

Prejšnji članekHelena Blagne razkrila, kaj počne pred koncerti
Naslednji članekMeghan se je s čudovito sinovo fotografijo poklonila tudi princesi Diani