Deli

Oddajo Znan obraz ima svoj glas boste tudi letos lahko spremljali ob nedeljah.

Premiera četrte sezone spektakularnega šova Znan obraz ima svoj glas se bo odvila v nedeljo, 24. septembra, na POP TV, ob 20. uri. Denis Avdić, mafijska žirantska ekipa Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran, Gojmir Lešnjak ter osem energičnih nastopajočih je že v nizkem startu in pripravljeni so, da z oddajo ustoličijo sinonim nedeljske zabave na POP TV.

Denis Avdić je tik pred vstopom v novo sezono izpostavil: “Tri sezone so za nami in našim gledalkam in gledalcem želimo predstaviti nekaj popolnoma odštekanega, kar jih bo fasciniralo. Izzivi naše tako imenovane zvezdniške rulete bodo zares spektakularni in na trenutke bomo v šovu hodili kar precej po robu. A, da ne izdam vseh skrivnosti, presenečenja nas čakajo že v prvi oddaji. Voditelj bom jaz.”

Osmerica že pripravljena

Osmerica nastopajočih, Nika Zorjan, Lea Sirk, Ljubica Špurej Jazbinšek, Anina Trobec, Luka Sešek, Klemen Mramor – Clemens, Marijan Novina in Mitja Šinkovec, se v tem in prihodnjem tednu skozi delavnice intenzivneje pripravlja na svoje nastope. Potijo se ob izzivih, ki so postavljeni pred njih in že komaj čakajo, da bodo lahko na odru pred celotno Slovenijo pokazali svoje talente. Nekateri bodo stopili v čevlje svojih skritih idolov, spet drudi si bodo nadeli hlače ali krila svetovnih zvezdnic in zvezdnikov z namenom, da nas s svojimi preobrazbami čisto presenetijo.

Dobrodelnost

Tudi letošnja oddaja bo stavila na dobrodelno noto, ki bo spremljala nedeljske večere. Skupaj z najbolj zabavnim šovom nedeljskih večerov se vrača dobrodelni projekt Mladi upi, k kateremu vabita Zavarovalnica Triglav in njen zavod Vse bo v redu. Finančna sredstva, ki se bodo zbirala vsako nedeljo bodo namenjena mladim, nadarjenim posameznicam in posameznikom, ki se šele prebijajo na vrh in se zato težje potegujejo za profesionalna ali sponzorska sredstva za razvoj svojega talenta.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.