Deli
Nikiju, 27-letnemu gradbeniku iz okolice Cerknega, življenje brez sodobnih pripomočkov ni delalo velikih težav. O sebi meni, da je trmast, iznajdljiv in pošten, tudi te lastnosti pa so mu pomagale do končne zmage v igri za 50.000 evrov.
Najtrši oreh na poti do bogate nagrade je bil Adis, s katerim se je pomeril v superfinalu in v dveh dobljenih dvobojih dokazal svojo premoč. "Občutki so nepopisni, zelo sem vesel," je dejal izčrpan, a vzhičen Niki po zmagi v forumu.

Sicer so tekmovalci za ogrevanje porabili 10 kubičnih metrov drv, za gradnjo več kot 15 kubičnih metrov lesa in 100 kilogramov žebljev. Pojedli pa so 10 kilogramov možganov in 5 kilogramov kurjih nog.

Danes bo ob 22.55 na sporedu tudi sklepno dejanje komentatorskega šova Bilo je nekoč Brez cenzure. Jasna, Špela in Denis se bodo soočili z zadnjimi štirimi izpadlimi tekmovalci in velikim zmagovalcem. In če smo v zadnjem delu oddaje Kmetija: Nov začetek brez cenzure dobili kraljico dekoltejev, bomo tokrat ob koncu sezone podelili nagrado tistemu izmed komentatorjev, ki se nam je vtisnil v spomin po najbolj ostrem jeziku.

Že to jesen pa se na Planet TV vrača resničnostni šov – Kmetija: nov začetek. V tretji sezoni šova iščejo tako moške kot ženske, pare in družine, ki so se pripravljeni preizkusiti v najbolj surovem boju za nagrado 50.000 evrov. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu kmetijanovzacetek@planet-tv.si in prek obrazca na spletni strani www.planet.si.Tekmovalci morajo biti polnoletni, k prijavi morajo pripeti fotografijo. Poslati morajo še naslednje podatke: ime in priimek, naslov, kontakt in datum rojstva.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.