Zdi se, da se 49-letna igralka Jennifer Garner zopet srečna. Ameriški mediji so namreč danes objavili, da je nekdanja žena igralca Bena Afflecka že nekaj tednov v zvezi s 43-letnim podjetnikom Johnom C. Millerjem,  s katerim sta si že bila blizu od 2018 do poletja 2020.

Par nikoli ni potrdil ljubezenske zveze ali razhoda, a sta bila večkrat fotografirana skupaj. “Jen in John sta spet skupaj. Vse se je začelo pred nekaj tedni. Pravzaprav sta se ves ta čas še vedno imela rada. Zelo je srečna,” razkriva vir. Ko sta se avgusta razšla, je vir blizu igralke za tuje medije povedal, da je razlog v tem, da Jennifer ni bila pripravljena na nov zakon, medtem ko je John menda želel, da postane njegova žena. 

Mimogrede, Miller je diplomiral iz ekonomije na univerzi Redlands in obiskoval pravno fakulteto Stanford, kasneje pa je postal del kalifornijskega odvetništva na okrožnem sodišču ZDA v severnem okrožju Kalifornije. Aprila 2005 se je poročil z violinistko Caroline Campbell. Junija 2011 je vložil zahtevo za ločitev, zakonca pa sta se pobotala naslednjega februarja. A čeprav jima je ljubezen dala drugo priložnost, sta se leta 2014 končno odločila za ločitev. Mimogrede, Caroline in Miller sta starša dveh otrok – hčerke Violet in sina Questa. Oktobra 2016 sta se dogovorila o skupnem pravnem varstvu otrok, njuna ločitev pa je bila dokončana leta 2018. Kmalu zatem je spoznal Jennifer, ki mu je takoj povrnila zaupanje v ljubezen.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekIdealen najboljši prijatelj za vsako zodiakalno znamenje
Naslednji članekHajdi Korošec Jazbinšek se je razgalila