Deli
Nina pravi, da se v oblekah MK exclusive (Marjan Krnjić) počuti izjemno.

Delo Nine Maurovič je zelo cenjeno – že dobro desetletje se vrti okrog televizije, je kreativna in izvršna producentka, urednica ter scenaristka prenekatere televizijske oddaje, za njo so televizijski projekti, ki so nagrajeni tudi z Viktorji, po izobrazbi pa je dizajner. Kljub temu pa Nino zadnja leta vse bolj spremljamo tudi v glasbenih vodah in tudi ona poje že od malega.

Sicer se pa tudi veliko posveča precej klišejskim običajem, ki jo ohranjajo pri ‘mirnih živčkih’: “Rada grem v hribe, rada poslušam tišino in opazujem naravo, pomirja me druženje z ljudmi, ki mi pomenijo največ, to je moja družina, rada v roke vzamem dobro knjigo in rada obdelujem vrt. Ta pristni stik z naravo, ko lahko prste zarijem v zemljo, jo obdelam in ta na koncu obrodi sadove in plodove, ki nas hranijo skozi zimo, po mojem mnenju sodobnemu človeku, ki živi sredi betona in asfalta, najbolj manjka. Te neke osnovne preživitvene veščine, ki nas hkrati učijo ogromno o naravi, ki nas obdaja in nas je konec koncev naredila. Za razum najbolj zdravilna pa je glasba,” zaključuje Nina, ki se bo kaj kmalu odpravila tudi v London, k svojima prijateljema Marjanu Krnjiću in Jožefu Sraki.

Mlada modna oblikovalca bosta v Londonu pripravila modni šov (priprave so že v polnem teku) in v modni zgodbi bodo sodelovala tudi številna slovenska imena: modni oblikovalec Aleš Černi, Jasmina Gregurič, ki je prav tako modna oblikovalka in kreatorka, na obisk pride tudi slikarka Nadja Kananovič in še in še. Marjan Krnjić in Jožef Sraka sta s pomočjo platforme Adrifund zbrala denar za svoj modni šov v Londonu.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.