Ajda Rotar Urankar je zagotovo ena najbolj prijetnih znanih osebnosti pri nas. Žena Davida Urankarja in mama dvema prekrasnima sončkoma.

Njihovo življenje je bilo sanjsko predvsem pa vzor za marsikoga. A Ajda je prava vzornica in podpornica postala z osebno izpovedjo. Takole je v objavi na družabnemu omrežju zapisala:

“Ko sem pred meseci čakala na pregled, sem mislila, da se življenje pred mano ustavlja. Kako kristalno jasno se postrojijo prioritete, ko misliš, da gre zares.

In kako hitro spet popadajo, ko izveš, da so vsi izvidi ok.

Ah, kakšno nepotrebno dramo sem naredila. Trikrat odspim, pa sem nazaj v zagonu. Glava melje, glava gre, telo spet reče ne.

Tri dni sesuta, tri tedne kot nova. Poznam to foro, ne boš me. Spet.

Stop. Panični napad. Je zdaj dovolj? Telo, kaj se pa greš? “Ajda, to je izgorelost.” Izgorelost? Ha! Pa kaj še.

Panični napad. Dovolj? Panični napad. Dovolj. Google. Symptoms of burnout. Pozdravljeni, rada bi prišla na terapijo. Izgorela sem.

Ne vem, kaj bi brez take neverjetne podpore Davida, družine, prijateljic in nekaterih posameznikov tukaj. Ena od mnogih stvari, ki sem jih spoznala v zadnjih 7 mesecih je, da je na tem svetu kar precej ljudi z ogromno sočutja, potrpljenja in čudovitimi srci. In tako kot so oni pomagali meni, upam, da lahko jaz pomagam komu naprej. Vse bo ok. Vse je ok. ❤️”

Vir: Ajda Rotar Urankar

Izgorelost je bolezen današnjega časa in marsikdo o tem noče govoriti. Problem je predvsem zanikanje in nepriznanje, in prav to vodi do poslabšanja. Vsak, ki se je kadarkoli znašel v primežu paničnih napadov in izgorelosti se bo verjetno strinjal s tem, da je to najtežje obdobje, prava nočna mora. Žal je Ajda izgorelost doživela na lastni koži in hvaležni smo ji, da sedaj z nami odkrito govori o tem. Resnično s tem pomaga marsikomu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPolona Kranjc je v prvi sezoni Sanjskega moškega poskrbela za dramo. Danes je čisto drugačna
Naslednji članekAnja Baš je objavila takšno fotografijo. Svojega telesa se ne sramuje, ima ga rada