Danes, 25. marca, v Sloveniji obeležujemo materinski dan, dan, ko je vsem mamam namenjena posebna pozornost, darilca in mnogo lepih želja. Tudi znani Slovenci mamah radi namenijo nekaj lepih besed. Preverimo, kateri so še posebej hvaležni za svoje zlate mame.

Iris Mulej in Elvira

Iris Mulej ima s svojo mamo Elviro zelo poseben odnos. Lahko bi rekli, da sta najboljši prijateljici. Razkrila je, da ji lahko vse zaupa, vendar včasih raje kaj zadrži tudi zase. Hvaležna ji je, da ji je v obdobju odraščanja predala zavedanje, kako pomembna je ljubezen do samega sebe in spoštovanje do vseh živih bitji. To seveda sedaj, ko je tudi sama mama, prenaša na svoje otroke.

Vir: Facebook

Nika Zorjan in Lidija

Mama Nike Zorjan – Lidija Zorjan, je dva dni pred materinskim dnevom praznovala svoj 50. rojstni dan, kar pomeni, da je pri Zorjanovih doma gotovo veselo. Nika je razkrila, da je zelo vesela, da ima mamo kot je Lidija in da jo ima najrajši na svetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)

Špela Grošelj in Magda

Špela Grošelj in njena mama Magda imata zelo lep odnos. Skupaj hodita po hribih in se družita. Vsi pa vemo, da mama Magda naredi najboljšo govejo juho na svetu, ki jo Špela naravnost obožuje. Te dni je Špela svojo mamo povabila, da bi skupaj z njo spekla potico. Žal jo je mama zavrnila, saj v življenju potice še ni delala in tega ne misli spremeniti. Magda je carica!

Pevka Alya in Cvetka

Alya svoje mame ne omenja pogostokrat na svojih družbenih omrežjih, a vidno je, da je navezanost in ljubezen med njima velika. Ravno danes, na materinski dan, je priljubljena pevka objavila skupno fotografijo z mamo in zapisala: “Vsaka mama je prava mama. Dana za srečo in na veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje. Draga mami cenim in občudujem te, si moj velik vzor, hvala ker si❤️”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALYA 🔹 (@alyamusic)


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte, kako v prelepih rdečih kopalkah uživa Nina Donelli
Naslednji članekVAU! Redka fotografija Helene Blagne s sinom, ko je bil še dojenček