Kandidate, ki so s svojimi prijavami prepričali žirijo, sedaj čaka drugi krog izbora, v okviru katerega se bodo morali soočiti s tujimi predstavniki Madonnine produkcije. Ti bodo z vsemi kandidati v ožjem izboru opravili telefonski pogovor in tako preverili njihovo strokovno znanje, veščine komuniciranja v angleškem jeziku in pripravljenost na sodelovanje.

V ožji izbor se je uvrstilo 12 kandidatov iz vseh iskanih kategorij: frizerjev, vizažistov in stilistov. Točno število končnih srečnih izbrancev ni določeno, temveč je odvisno od poteka razgovorov. Lahko bi se torej zgodilo, da predstavniki Madonnine karavane potrdijo vse kandidate v ožjem izboru, v kolikor jih ti prepričajo o svoji kakovosti.

Identiteto kandidatov, ki bodo v drugem krogu prepričali tudi mednarodno žirijo, bomo zaradi nemotenega poteka izbora in varovanja njihove zasebnosti objavili šele po koncertu. Na natečaj se je prijavilo okrog sto kandidatov – več kot polovica jih prihaja iz sosednje Hrvaške, sledijo kandidati iz Slovenije, nekaj prijav pa je prišlo celo iz Bosne in Hercegovine ter Srbije.


Zadnje novičke

Prejšnji članekDavid Byrne skoraj povozil Paris Hilton
Naslednji članekFOTO: Zvezde dneva