Resničnostni šov Ljubezen po domače se je zaključil in Tanja je obiskala kandidate, da bi preverila, kaj se je zgodilo po snemanju.

Obiskala je Jureta Novaka in presenečeno ugotovila, da z Lejo nista postala par. Pričakovali bi, da bosta ostala prijatelja, a je videti, da je med njima nekaj nerazrešenih stvari. Srečanju sta se pridružili tudi Patricija in Teja, ki nista kazali znakov navdušenja, ko sta videli Jureta. Le kaj jim je fant storil hudega?

Obisk Jureta in srečanje s tekmovalkami. Vir: Voyo.si

Pot je Tanjo odnesla še na ranč Prebil, kjer je obiskala Jureta Struno. Vidno spremenjeni Jure je povedal, da tudi on in Patricija nista ostala skupaj. Obiskala so ga še ostala dekleta, vzdušje pa je bilo veliko bolj prijetno kot pri Juretu N.

Na ranču Prebil. Vir: Voyo.si

Zgodba se je nadaljevala v Kočevju, kjer je Mija razkrila, da je zaljubljena do ušes. Z Lovrom sta namreč začela njuno skupno življenjsko pot. Za veliko presenečenje je poskrbel kar sam, ko je pred zbrano družbo pokleknil in Mijo zaprosil za roko.

Prva zaroka v oddaji Ljubezen po domače. Vir: Voyo.si

V Renčah Drago v hiši še vedno sameva. Ni se odločil za Mojco, s Tatjano pa stvari še niso razčiščene. Spomnimo, da je po končanem izletu namreč s šopkom v rokah odšel do izpadle tekmovalke. Upamo, da bosta našla skupen jezik in ljubezni dala priložnost.

Zbrana družba pri Dragu. Vir: Voyo.si

Tudi Nadi šov ni prinesel ljubezni. Za romantično potovanje je izbrala Ivana, a se ljubezen med njima ni razvila.

Pri Nadi se ni zgodila čarovnija. Vir: Voyo.si

Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte si, kako prečudovito sta zdaj videti Zala in Gašper!
Naslednji članekTako lepa nevesta je bila Nika Zorjan! Ostali boste brez besed