Že kar nekaj časa se soočamo s težavami, ki nam jih prinaša korona. Zadnji dve leti so zaznamovale omejitve, karantene in sam potek bolezni. Gaja Prestor je na lastni koži doživela, kako je, če te na Tajskem zaprejo zaradi pozitivnega testa na korono.

Pred sedmimi dnevi je Gaja s svojim fantom in izbrano družbo najela vilo na Tajskem. Takrat je javnosti sporočila, da do konca februarja ne bo dosegljiva na mobilni telefon.

Dnevno je delila utrinke in lepote Tajske in s tem navdušila marsikoga. Po sedmih dneh od prihoda na Tajsko morajo turisti še enkrat na test za korona virus. V primeru, da so se okužili na letalu ali v času dopustovanja.

Gaja se je žal okužila in test je bil pozitiven. Edina od družbe, ki biva skupaj v vili. Kot je razložila, so jo klicali iz bolnišnice in jo z rešilnim avtomobilom odpeljali v hiško na obali, kjer bo zaprta naslednjih deset dni.

Ves potek, kako je bilo in kako je preživela prvi dan karantene, prvo noč in prvi zajtrk si poglejte v spodnjem videu.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekVauu! Polona Kranjc (Kmetija) se je odločila za drzen korak. Le kako zdrži?
Naslednji članekEma Janković (hči Darje Gajšek) je očetu ob slovesu podarila darilo, zraven pa izrekla besede, ki sežejo do srca