Zoran Dragić, Alen Omić, Jaka Blažič, Uroš Slokar in Klemen Prepelič so se na Telemachovem Facebook profilu v živo pogovarjali s košarkarskimi navdušenci in jih za eno uro popeljali v svet profesionalne košarke.

Ostrostrelec Klemen Prepelič je zaupal, da na treningu v povprečju vrže 200 trojk. Za navijače Uniona Olimpije je zanimiv predvsem odgovor na vprašanje o nadaljevanju kariere, saj je  odgovoril, da močno dvomi v podaljšanje sodelovanja z ljubljanskim klubom.

Omić, Prepeličev nekdanji klubski soigralec, je razkril, da je njegov vzornik nekdanji reprezentant Hasan Rizvič, in hkrati zaupal, da sam košarko trenira zgolj 7 let!

Nedvomno je bil največjega zanimanja v Telemachovem pogovoru z junaki deležen Zoran Dragić. Ta glavnega favorita prvenstva vidi v Španiji, superzvezdnik Pau Gasol pa bo po njegov mnenju dobitnik nagrade za najkoristnejšega igralca. O igralcih, ki so odpovedali nastop za izbrano vrsto ne razmišlja, kljub temu pa na igrišču pogreša brata Gorana.

Podobno kot Slokar, Blažič, Omić in Prepelič, tudi Zoki izpostavlja, da je prvi cilj uvrstitev v Francijo, kjer se bo igral drugi del evropskega prvenstva. Po tihem reprezentanti oči uperjajo tudi k nastopu na bližajočih se olimpijskih igrah v Braziliji.

Slovenska reprezentanca v domovini brez dvoma uživa ogromno podporo pred velikim tekmovanjem, to lahko pričakujemo tudi v Zagrebu. Kot pravi mlajši od bratov Dragić: "Igramo vse boljše, za Zagreb smo maksimalno pripravljeni."


Zadnje novičke

Prejšnji članekKmetija: Nov začetek! Dvoboj Špeli in Maji nekaj prinesel …
Naslednji članekVAU! Katarina Mala nekdanji ljubezni predstavila otroka