Zvezdana Mlakar, medijska osebnost, voditeljica in igralka, je povedala, da je tudi njen vrt uničen po toči, a se še naprej trudi.

Zvezdana Mlakar, ki je znana po tem, da živi z naravo, je povedala svoje mišljenje o trenutnem vremenskem dogajanju. Tudi njo je prizadela toča in uničila njen vrt. A kljub temu je mišljenja, da je to posledica narave.

“Vročina je bila prevelika, tako, da zdaj vreme vrtinči kot ponorelo, zdaj dež, zdaj toča, zdaj veter, zdaj neznosna vročina.

V bistvu sem odklopljena od novic, dela imam čez glavo, moji obiskovalci pa med predahom modrojujejo o vremenu in z njimi tudi jaz.
Mednje se je pritihotapila misel, da to vreme ni normalno, da ga je nekdo naročil, da nas kaznuje in si nas pokori. Eh, dragi moji, meni se enostavno tako ne da živeti. Jaz nisem sposobna tako razmišljati. Da bi mislila, da mi tam zunaj nekdo nekaj slabega hoče, da je nekdo drug kriv za vse te katastrofe od vremena?
Da nas kaznuje Bog?” je zapisala in dodala, da lačna ne bo, da divje rastline so bolj odporne in da skuša sanirati to, kar je ostalo od vrta.

Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK! Par, ki ju je združil eksperiment Poroka na prvi pogled, se je razšel
Naslednji članekJure Košir uživa na morju, a na svoje zdravje ni pozabil