Zvezdana Mlakar je gledališka in filmska igralka, ki se odlično znajde tudi v voditeljski vlogi.

Mama treh sinov je tokrat osupnila, saj je z zapisom, ki ga je z nami delila na družabnih omrežjih, povedala resnico o svoji družini in družbi nasploh.

Vir: Instagram

Nikoli si nisem mislila ( niti želela ), da bom imela 3 otroke, sploh pa ne, da bodo vsi trije sinovi. Zgodilo se je spontano, pomembno se mi zdi, da so vsi trije plod ljubezni, velike ljubezni. Vsakih 6 let sem jih rodila, tudi tega nisem načrtovala.

Nisem bila pripravljena na materinstvo, tako, kot mlade mame to počnejo danes, zgledovala sem se po vzgoji, v kateri sem zrastla sama, prebirala sem sicer neke redke knjige na to temo, o partnerskih odnosih nisem vedela nič.

Spomnim se, kako sem bila presenečena, ko sem ugotovila, kako lahko ljubezen boli in kakšne izzive prinaša zakon, partnerstvo in vzgoja. Niti slučajno ni bilo lahko, včasih sem stiskala zobe do krvi, za vsako ceno sem hotela obdržati družino celo. Da bodo moji otroci imeli očeta. Vedela sem, kako težko je biti samohranilka, sem videla pri moji mami.

Bilo je tudi neskončno lepo, v naši “ nori” družini smo doživeli mnogo nenavadnega, odprtega, ljubečega. Nismo pa bili idealni, daleč od tega in moji sinovi imajo rane, za katere sva odgovorna oba starša.

Ko danes poslušam pametovanja in sodbe kakšna je prava družina, edina in sveta, imam samo en odgovor!

Brigajmo se zase, zdrava in močna družina je naša odgovornost in z njo imamo dovolj dela za celo življenje. Najbolj pomembno je, da je naša družina, ne glede na spol, bogastvo, status in kaj vem še vse, dom našega srca, kjer se počutimo varni, sprejeti in ljubljeni. Vsak človek na svetu ima pravico do nje! Vsak, brez izjem!

Razlike med nami so bile in bodo in vsako izključevanje in obsojanje istospolnih družin je neduhovno, je na nizki vibraciji, je neljubeče!

Otroci potrebujejo ljubezen, varnost, kakovostno vzgojo, ne briga jih sploh staršev, ker je to izmislek nas odraslih, ki se nam zdi, da mi, edini, vemo kaj je prav in kaj ne. Celo tako objestni smo, da smo zvlekli celo Boga v te naše izmišljije.

Sveto sem prepričana, da tudi naš Bog, krščanski ali katerikoli že, ne izključuje, saj je vendar manifestacija ljubezni, milosti in ponižnosti!

Hvala moji družini in družini sveta za vse, lepo in boleče, hvala, da ste!

Z zapisom, ki ste ga prebrali zgoraj, je dobila veliko podpore in pozitivnih komentarjev.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMaja Keuc je takole oblečena privabila mnogo pogledov
Naslednji članekAna Pusovnik (Sanjski moški) se je za nekaj časa umaknila! “Rabim malo pavze…”