Kaj imajo skupnega igralka Zvezdana Mlakar, pevka Nuša Derenda in varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer?

Vse tri so svoje zanimive življenjske izkušnje delile z Lucijo Smolnik, ki s svojim projektom 55 women for 55 dreams (55 žensk za 55 sanj) že nekaj mesecev povezuje ženske po vsej državi – tiste, ki sledijo svojim sanjam ali pa so jih na določeni točki v življenju slišale in zaradi njih naredile preboj, s tistimi, ki potrebujejo še malce spodbude, da jih uresničijo.

"Vsem mojim sogovornicam je skupno, da jim je z ogromno notranje moči uspelo premagati strahove in so na neki prelomni točki v življenju sprejele drzne, osupljive odločitve. Vsem našim bralkam zato želimo sporočiti, da je vse mogoče, le slediti morajo svojim sanjam in si upati skočiti," je o seriji zanimivih pogovorov z uspešnimi Slovenkami, ki jih je mogoče vsak ponedeljek zaslediti na Facebook in spletni strani projekta, povedala Smolnikova.

Do sedaj je bilo objavljenih že več kot 40 zgodb, projekt, ki se bo zaključil konec aprila, pa se počasi približuje koncu. "Navdihujoče zgodbe bodo ob koncu skupaj z umetniškimi fotografijami fotografinje Natalije Jelušič Babić izšle tudi v knjižni obliki. Sredstva od prodaje pa bodo šla v poseben sklad za financiranje ženskih sanj," je še dodala živahna sogovornica, ki že nekaj časa deluje tudi kot osebna in poslovna coacherka ter je nasploh edina certificirana trenerka programa Boba Proctorja v Sloveniji in v tem delu Evrope.

 

Prejšnji članekRebeka po porodu že premagala hud napor
Naslednji članekZaljubljena Blac Chyna delila ljubek posnetek svojih dveh otrok