Zvezdana Mlakar je iskreno povedala in objasnila svoj pogled na dogajanje.

Igralka in TV voditeljica Zvezdana Mlakar je objavila tole fotografijo, ob kateri je pojasnila, zakaj ne bo gostja v eni izmed oddaj, v katero so jo povabili ravno tisti, ki so ji pred leti metali polena pod noge. Zapisala je:

“Onemela sem od presenečenja, ko sem včeraj dobila vabilo, da bi bila gostja v neki televizijski oddaji in bi me gostili tisti, točno tisti, ki so med pred letom “ rušili “ in naredili vse, da so oddajo ukinili in jo umaknili. Na pogorišču moje oddaje so zrastli.
Zdaj očitno pričakujejo, da bomo vse pometli pod preprogo, pozabili in se bomo spet delali, kako smo “fajn” in kako se imamo radi,.

Ne, jaz NE!
Ne iz užaljenosti, prizadetosti, pač pa zato, ker z “ izdajalci “ jaz pač ne sodelujem. Nobene pozornosti ne potrebujem, sploh pa ne v oddaji, ki tako ali tako nima neke širine in globine ( in baje tudi ne nobene gledanosti ).
V času vsesplošne dvojne morale jaz ne bom še eden med njimi, ki požirajo dejstvo, da je javna rtv uničena, na tleh, razvrednotena in veselo sodelujujo v programu, kot, da ni nič narobe.
Dejstvo je, da tako mnoge oddaje pometene iz rtv zaradi lastnih, osebnih koristi in ambicij, samo pravi politiki se je bilo treba priključiti.
V bistvu vse to razumem, razumem silno željo po uspehu, ki se ne ozira na nič okoli sebe.
Ne, jaz te sorte nisem.

Hvala za vabilo, ampak mene ne bo, vse dobro!”

Vir: Instagram

Cenimo njeno iskrenost, saj vemo, da ima večkrat lahko negativne posledice, zato se tega javne osebe kar malce bojijo. Zato Zvezdana, čestitamo vam in vam želimo samo dobro.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMelani Mekicar v objemu svetovno znane zvezde. Trenutek, ki ostane večen
Naslednji članekAlenka Godec nas je presenetila s temle. Kako ji uspeva?