Po vsaki končani oddaji Zvezde plešejo, v kateri tekmujejo znani Slovenci, se namreč govori, da so na POP TV zrežirali pravila in domov poslali napačen par. Tako se je dolgo govorilo za Iryno Osypenko Nemec, ki bi menda zaradi slabega plesa domov morala že nekaj oddaj prej, a so jo menda ustvarjalci oddaje v tekmovanju obrdžali dlje časa zaradi tega, ker je bila zanimiva za oko.

Zdaj so se oboževalci Jerneja Tozona oglasili in izdali, da pa sedaj obstaja dovolj dober razlog za to, da je vse zares zrežirano. Domov je namreč odšel član Čukov, saj Jernej že to nedeljo delovno odhaja na križarjenje po zahodnem Sredozemlju, ki je napovedano že dolgo časa. Kako bi to izpeljal, če bi ostal v tekmovanju, seveda ni jasno, ker ples zahteva celotedenske treninge in nedeljske oddaje v živo.

Jernej Tozon in Jože Potrebuješ takole vabita na križarjenje, ki bo potekalo od 23. do 30. marca …

Čuki ali Jernej se na to niso odzvali, so pa danes zjutrj objavili zabaven video, v katerem Čuka v šali Jerneja tolažita, ker je izpadel iz šova in mu na koncu v tolažbo povesta, da gre lahko sedaj z njimi na križarjenje. So torej, v primeru, da bi ostal v tekmovanju, načrtovali tudi odhod brez njega, ali je bilo vseeno zrežirano? …


Zadnje novičke

Prejšnji članekKatie Holmes ima dovolj skrivanja svoje ljubezni
Naslednji članekJennifer Garner in Ben Affleck po ločitvi skupaj v cerkvi