Še pred začetkom šova je že pristal na berglah.

Profesionalni plesalec Tomaž Šter se je na enem od treningov poškodoval. Pojasnil je, kako je prišlo do poškodbe: “Do poškodbe je prišlo v torek na enem od treningov, kjer smo preizkušali nove lifte in trike, in mi je pri enem spodvilo gleženj.” Bolečina se je krepila, tako da se je Tomaž odločil, da se bo odpravil do zdravnika. Ti so bili močno zaskrbljeni zaradi otekline: “Zdravnike je skrbelo, da gre za kaj hujšega, vendar so po slikanju ugotovili, da gre na srečo le za bolj kompliciran zvin.”

Ker se štart oddaje Zvezde plešejo hitro približuje, je zelo pomembno, da Tomaž ozdravi. Je eden od ključnih členov pomladnega plesnega spektakla Zvezde plešejo: “Vsakodnevno delam vaje ter terapije s fizioterapevtom, da pospešimo rehabilitacijo. Celjenje ponavadi traja 2-3 tedne, trenutno sem še na berglah, počasi bom spet začel s hojo, čez kakšen teden pa ciljamo že na prve plesne treninge.” Tomaž pravi, da je to zanj popolnoma nova situacija, saj v svoji 18. letni karieri ni imel nobenih poškodb: “Očitno se staram,” doda z nasmehom.

Bo sploh nastopil? 

Nas je pa Tomaž še potolažil, da je imel srečo v nesreči, da z gležnjem ni ničesar resnejšega in se bo zacelil še pred začetkom treningov z zvezdami, na katere komaj čaka.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekZnane so nominacije za oskarje: Kdo je favorit?
Naslednji članekJani Jugovic in Teja Perjet naletela na oviro