Gregor Poljanec – Kirsch

Gregor Poljanec – Kirsch je podjetnik in nekdanji vojak, sodelovanje v šovu Zvezde plešejo pa mu pomeni velik izziv, saj pravi, da ples ni ravno njegov paradni konj, mu je pa vedno bolj všeč. S plesnimi koraki se je prvič spoznal pred tremi leti.

Če je njegov spomin na maturantski ples bolj travma, kot se sam izrazi, zdaj najraje pleše na rojstnih dnevih in porokah: “Najraje plešem na kakšni poroki, rojstnem dnevu ali zabavi. Ponavadi je tam primerna muzika za ples.”

PREBERITE TUDI: Zvezde plešejo: V novi sezoni med znanimi obrazi tudi Tanja Žagar

V šovu pa bo njegova tekmica tudi Špela Grošelj, ki je zasebno njegova partnerka. Na odru prepleše veliko noči, vseeno pa bo nastopanje v Zvezde plešejo nekaj popolnoma drugačnega: “Ples je že od nekdaj moja velika ljubezen in strast, zato bom v šovu zagotovo zelo uživala, hkrati pa se bom projekta lotila z vso resnostjo in odgovornostjo.”

Njen najljubši ples? “Najbolj seksi plesa sta mi cha-cha-cha in samba, seveda pa veliko vlogo odigra glasba.” In ko smo že pri najbolj vročih plesih, je takšen tudi izbor njenega najljubšega filmskega plesa: “Tango prizor iz filma Shall we dance, ker je J.Lo tako zelo nadseksi.” Pri vprašanju o sanjskem plesnem partnerju, odgovor izstreli: “Moj Grega, itak!”.

Špela dodaja, da je presrečna, da bo njen najljubši konkurent ravno njen dragi, Gregor pa je ob tem dejal, da je zelo vesel, da bo njegova Špela huda konkurentka in po drugi strani tudi njegova favoritinja.

Bomo videli, kako se bosta odrezala!