Čeprav sta včeraj odplesala odličen cha cha in po sodniških točkah zasedla drugo mesto, so gledalci odločili, da plesni spektakel Zvezde plešejo zapuščata Gregor Poljanec Kirsch in Martina Plohl.

“Ni mi za it domov, a glede na to, da sem za svoje sposobnosti zelo dobro odplesal prvi in drugi ples, nimam kaj. Gledalci so odločili. Verjetno bi me, če bi bil še par oddaj notri, bolje spoznali. Tako je,” je Gregor dejal ob slovesu od oddaje in dodal, da bo še plesal, a verjetno bolj zasebno.

PREBERITE TUDI:  Zvezde plešejo: Tako je Špela Grošelj reagirala, ko ji je njen Gregor lagal

 

View this post on Instagram

 

Kot prva se poslavljata Gregor in Martina

A post shared by Zvezde plešejo (@zvezdeplesejo) on

Gregorjev odhod močno prizadel Špelo

Gregor je njene solze komentiral: “Špela je vzela to zelo čustveno, saj nismo pričakovali tega. Tudi jaz nisem pričakoval, ker sem začel uživati v plesu, ampak ona je bolj čustvena. Malo sem jo potolažil, tako da bo vse dobro. Kot sem že povedal, ena vrata se zapro, druga odpro.” Pogovor pa je zaključil z besedami: “Vsaka stvar ti nekaj v življenju da in jaz sem zelo užival od prvega dne. Nisem bil živčen, tudi na izločanju ne. Škoda, da ne bom več del tega. Seveda pa bom navijal za Špelo in bom prišel v studio kot gledalec.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekJan Kovačič in Lea skočila z jadralnim padalom
Naslednji članekTe lepe besede je ob slovesu zapisal Peter Prevc