Osebne zgodbe zvezd iz oddaje Zvezde plešejo so se dotaknile gledalcev in rezultati gledanosti kažejo, da so obsedeli pred televizijskimi ekrani.

Gledalce je ganila čustvena izpoved Tine Gorenjak o raku na dojki, Franko Bajc pa si je to sezono kot prvi priplesal oceno 10, kljub temu, da se je že na začetku plesa poškodoval in krvavel ves ples. Njegova poškodba je epilog doživela ponoči na urgencu, kjer so mu zašili prst.

Miho Zupana je v Sloveniji presenetil grški košarkarski trener Angelou Evangelos in ga ganil do solz, po komentarjih na družbenih omrežjih pa niso ravnodušni ostali niti gledalci. Špela Grošelj in Tanja Žagar sta predstavili začetek svoje glasbene poti, pri Tanji pa se je ta razvila tudi v ljubezen in z Mikijem sta prvič spregovorila tudi pred kamero. Tudi Klara Lorger je predstavila svojo družinsko plat in med plesom je z njo zaplesal celo partner. V prvem dance-offu je izgubila proti Špeli in odšla domov.

V naslednji oddaji bodo zvezde zaplesale v trojčku. V naslednji oddaji bodo tako zaplesali tudi Rebeka Dremelj, Gorka Berden, Gašper Rifelj, Dejan Vunjak in Chorchy.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto! Rebeka Dremelj se je razgalila in pokazala brez ličil
Naslednji članekPo težki nosečnosti je rodila tudi ta zvezdnica