Igralka Zvezdana Mlakar je brez dlake na jeziku.

Zvezdana Mlakar je objavila tale krasen zapis, v katerem sprašuje, zakaj je treba v naprej napovedovati negativnost in sporoča, da nismo več v srednjem veku. Življenje je lepo. Zapisala je:

“Naša lepotica, kobila Dona, pri nas je od vsega začetka. Nekoč smo jo tudi jahali, zdaj pa z mano deli zrela leta v miru sladkem.
Slika je spomin na enega zadnjih sončnih dni pred “ dežjem “.
Ker smo v gledališču ( SNG DRAMA Ljubljana ) pred premiero ( Žene v testu ) je moj fokus posvečen temu lepemu, napornemu delu. Intenzivno se učim peti, saj predstava temelji na slovenskih, ženskih ljudskih pesmi. Soustvarjamo z mlado ekipo, ki je pravkar končala Akademijo za gledališče in zanimivo jih je poslušati in gledati, kako vidijo svet oni.
Zato me je pred dnevi presenetil nek članek, v katerem piše, da nas čaka eden najtežjih oktobrov,sploh.
A vi to resno, odgovorno, spoštljivo ?
Jaz se res ne želim vrniti v srednji vek, ki je bil poln praznoverja in zlih slutenj.
Da bo jesen “zanimiva” nam nam ni treba gledati nikamor drugam kot v nas same. Namerno sem napisala “ zanimiva”, ker je odločitev, kako sobivam v tem svetu moja. Dovolj sem stara, da vem, da nobena stvar ni samo črno bela in iz teh debat sem že zdavnaj izstopila. Da se je treba za kaj potruditi, kdaj kakšnemu luksuzu sodobnega bivanja tudi odpovedati in, da ni nič samoumevno vem, tukaj na kmetiji se nič ne naredi samo.
Jasno, da kolektivno nezavedno obstaja ( temu se reče v duhovnosti Akaški zapisi ), a ga ni junaka na tem svetu, ki bi lahko jasno razbral usodo tega “groznega” oktobra. Spoštovanje do teh znanj nam nalaga tenkočutno izbiro besed, ko ( če že ) razlagamo kakšne uvide. Vsaka interpretacija, ki vsebuje zle napovedi, ki vzbuja nelagodje in strah je manipulacija.
Jaz sama vidim v vseh teh izzivih zadnjih let en sam klic vsem nam!
Potrebujemo sočutje in zavedanje, da nismo samo na svetu.
Pomagajmo drug drugemu, vzpodbujajmo se, da zmoremo, da znamo preseči stare vzorce.
“ Najhujši “ oktober je kvečjemu izziv in, ker zaupam življenju že vidim kako bogat bo ta mesec, zanimiv, v bistvu samo še en čas, ki bi ga rada doživela ( tudi, če bo težko ).
Hvalezna sem, da sploh sem in, da zmorem v tej poplavi negativnih informacij izluščiti bistvo, videti realnost in tudi sonce!
Hvala!”

Vir: Instagram

Ob zapisu je objavila tole čudovito fotografijo s konji. Zvezdana verjame v lepe stvari, v čarobnost življenja in zato ima vedno tako pozitivno energijo. To se ceni.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNuša Lesar: vse je ena velika laž!
Naslednji članekJerica Zupan je povedala, da sama sebi izgleda odlično. Zaveda se svojih atributov